Asociatia Romana De Bioritm Integrat

APEL

''AJUTAŢI-NE CA SĂ VĂ PUTEM AJUTA'' !

Apelăm la sprjinul dvs. pentru generalizarea aplicării rezultatelor obţinute de noi prin: studii, experimentări, elaborări de metode şi aplicaţii cu succes, de-a lungul a peste 30 de ani, în domeniul Siguranţei Rutiere.

Bioritmul, acest ritm al vieţii este definit în '' Dicţionarul explicativ al limbii române'' DEX ca:  ''Ritm al activităţii organismului datorat particularităţilor individuale''.  Cunoaşterea informaţiei bioritmice în viaţa trepidantă pe care o avem poate face diferenţa dintre: succes şi insucces, sănătate şi boală, viaţă şi moarte.

Pentru aceia dintre dvs. care veţi completa formularul 230 în favoarea A.R.B.I. , precizând, in partea de sus, anul 2010, ENTITATE NON PROFIT (ASOCIATIA ROMANA DE BIORITM INTEGRAT), CIF şi contul IBAN mai sus mentionate.

Directionarea catre ARBI a celor 2% din impozitul pe profit va ajuta la Campania Nationala “S.O.S.! - ACCIDENTE PE DRUMURILE PUBLICE'', o campanie de promovare a prevenţiei şi responsabilităţii umane pe drumurile publice, campanie ce poate conduce la salvarea de numeroase vieţi.

Alăturaţi-vă eforturilor noastre pentru lansarea la nivel naţional a campaniei de prevenţie rutieră:

S.O.S.! ACCIDENTE PE DRUMURILE PUBLICE!

Direcţionaţi suma reprezentând până la 2% din impozitul dvs. pe anul 2010, precizând:

- denumirea entităţii noastre nonprofit

''ASOCIAŢIA ROMÂNĂ DE BIORITM INTEGRAT''

- codul de identificare fiscală

CIF 22074777/2007

- şi contul bancar