Asociatia Romana de Bioritm Integrat va realiza, impreuna cu Departamentul de Psihologie al Institutului de Filosofie si Psihologie ,,Constantin Radulescu-Motru" din cadrul Academiei Romane, un studiu intitulat “Identificarea relatiei cauza-efect in imprejurari riscante pentru fiinta umana” bazat pe ,,Metoda de reducere a factorilor de risc din trafic". Studiul se va concentra pe eroarea umana legata de accidentele de masina.

Rezultatele finale vor fi publicate intr-un document tiparit si intr-o propunere pentru aplicarea rezultatelor in ariile de interes. Studiul va fi condus pe 5.000 de cazuri, va dura 2 ani si va servi ca baza penntru viitoarele masuri care se vor lua in ceea ce priveste comportamentul soferilor.

Vom luat in considerare colaborarea cu un producator de masini si cu o companie petroliera in anul 2009.

Grup-tinta: participantii activi la trafic ca soferi profesionisti si amatori.

Estimam ca incidenta accidentelor va scadea cu minim 12 - 17% in cadrul grupului-tinta.

Asociatia Romana de Bioritm Integrat

represented by Eugen Cincu, Executive President

deliberately undertake the initiative of implementing measures

that go beyond the regulatory requirements in force, namely: