Asociatia Romana De Bioritm Integrat

             Asociatia a elaborat „METODA pentru diminuarea factorilor de risc din circulatia rutiera” numita prescurtat „Metoda ARBI” pe care a prezentat-o in „Buletinul intern nr.2” din luna martie 2008.

Cercetare - dezvoltare

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMANE  - DirecTia POLITIEI RUTIERE a comunicat Asociatiei Romane de Bioritm Integrat, cu adresa nr. 33263/33261 din 19.09.2008, urmatoarele:

 

“Directia Politiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane recomanda tuturor participanţilor la traficul rutier, utilizarea METODEI PENTRU DIMINUAREA FACTORILOR DE RISC DIN CIRCULATIA RUTIERA”, elaborata de A.R.B.I. .

 

Totodata ni se comunica utilitatea mediatizarii si generalizarii acestei metode.

În Acordul de Parteneriat dintre ARBI si Departamentul de Psihologie din cadrul Institutului de Filosofie si Psihologie “Constantin Radulescu-Motru” al Academiei Romane, ni s-a comunicat punctul de vedere al institutiei:

„Referitor la implicarea conceptului de bioritm in diferite domenii ale activitatii umane cum ar fi de exemplu, in circulatia rutiera, consideram ca: Pentru reglajul zilnic al vietii de relatie, respectiv succesul in problematica vietii curente, bioritmul apare ca un factor semnificativ.

Metoda determinarii bioritmului individual se dovedeste a fi o contributie majora la cresterea capacitatii umane de management al stresului si riscului”.

A.R.B.I.