Text Box: Exemplu calendar personalizat

Termenul de “Bioritm integrat” se refera la faptul ca intreaga activitate desfasurata de asociatia noastra va urmarii integrarea informatiilor bioritmice in diferitele domenii de activitate in care cunoasterea starilor bioritmice poate deveni benefica.

Grafic de interpretare

a numerelor bioritmice folosita

la prima varianta a calendarului bioritmic din anul 1987.

Asociatia Romana De Bioritm Integrat

de 28 de zile avand la distante egale bioritmul fizic (minus 5 zile) si bioritmul intelectual (plus 5 zile).

28 _ 5 semnifica bioritmul emotional

Reproducem din actul constitutiv al asociatiei:

“In conformitate cu Ordonanta Guvenului nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, in calitate de fondatori, am hotarat constituirea unei asociatii astfel:

asociatia va fi denumita: ASOCIATIA ROMANA DE BIORITM INTEGRAT (A.R.B.I.) si este persoana juridica de drept privat, independenta, autonoma, umanitara, autofinantata, fara scop patrimonial.

ASOCIATIA ROMANA DE BIORITM INTEGRAT (A.R.B.I.) are drept scop crearea si sustinerea cadrului adecvat pentru:

- Studierea, cercetarea, dezvoltarea, diseminarea si aplicarea cunostintelor privind bioritmul, in corelare cu alte domenii de activitate, in vederea promovarii unor metode interdisciplinare in cadrul carora bioritmul integrat sa fie benefic pentru imbunatatirea calitatii vietii si a performantelor”.

ASOCIATIA ROMANA DE BIORITM INTEGRAT

este inregistrata la Judecatoria sector 3, Bucuresti, ca persoana juridica non-profit, Certificat nr. 54/5/07/2007.

Certificatul de Inregistrare Fiscala (CIF) al asociatiei eliberat de Ministerul Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administratie Fiscala si are nr. 22074777, din 06/07/2007.

Un element determinant in activitatea noastra il constituie aplicatiile din domeniul sigurantei rutiere a brevetului de inventie OSIM cu nr. 91176/86, „Dispozitiv pentru stabilirea bioritmurilor”, autor d-nul Nicolae Avram Usurelu.

Brevetul de inventie mai sus-mentionat este avizat de:

* ACADEMIA DE STIINTE MEDICALE

* MINISTERUL SANATATII

* MINISTERUL TRANSPORTURILOR SI AL TELECOMUNICATIILOR

Text Box: Autorul, d-nul Nicolae Avram Usurelu, este
                      presedinte fondator      al

ASOCIATIEI ROMANE DE BIORITM INTEGRAT (A.R.B.I.)

Vizualizare