De la sfarsitul lunii februarie 2007 intr-o autobaza din Bucuresti ne-au fost furnizate spre monitorizare datele privind un numar de 137 conducatori auto.

Dintre acestia, 36 au dorit sa fie informati mai amplu asupra conceptului de bioritm si au fost de acord ca o perioada de trei luni, adica 19.03.2007 – 18.06.2007, sa fie atentionati cu ecusoane asupra zilelor critice si semicritice ale bioritmurilor lor.

Cu cei 36 de conducatori auto s-a discutat personal, li s-au dat explicatii verbale si materiale scrise referitoare la bioritm. Au primit cate un “calendar bioritmic personalizat” pentru fiecare luna in parte cu precizarea zilelor critice si semicritice. In asemenea zile conducatorii auto au primit de la dispecerat un ecuson avand semnificatia:

“ Azi fii mai atent ! ”

Experiment statistic

Rezultate obtinute

* In prima jumatate din perioada atentionata cu ecusoane, s-au produs in unitate un numar de 6 accidente, dar nici unul nu a fost provocat de catre conducatorii auto atentionati.

* Pentru intreaga perioada atentionata cu ecusoane situatia este urmatoarea:

Text Box: Aici gasiti                                  din conceptul de bioritm.

Nr. crt.

Explicatii